Just For The Record

Volgende zaterdag 2 september halen we het krantenpapier van de ramen van de Diesterstraat 18 in Hasselt. Waarom ? Wel, omdat onze nieuwe zaak dan opengaat, we helemaal geen krant zijn, en het bijzonder fijn zouden vinden dat U en partner bij dit toch wel plechtige moment onze stress een beetje komen delen.

Wij zijn ‘Just For The Record’, dealers in het fijnere vinylwerk, ja, elpee’s weet u nog ? We combineren een tweedehands platenwinkeltje met een gezellige hangout waar u een koffie, soda, biertje, wijntje, thee-tje,  taartje, cava-tje en dat soort dingen kan gebruiken. Dat terwijl u naar een door ons geselecteerd muziekje luistert, en bv uw krant leest, of een goed boek, of gewoon heel ouderwets uw gsm aan de kant laat en een gesprek aangaat, of uw baas uitlegt via uw laptop dat telewerken echt wel iets voor u blijkt te zijn toch wel…

Of u komt zelf uw plaatje opleggen in onze listening sectie. Of u slaat gewoon een babbel met ons, we zijn de kwaadste niet. Of u verzint het gewoon zelf, u bent alleszins meer dan welkom vanaf 2 september. U kan trouwens ook gewoon een plaat komen kopen en gewoon een klein beetje gelukkiger weer buitenwandelen.

Just For The Record wil uw hangout zijn, waar u zich lekker in uw vel voelt, en waar u iedere dag welkom bent.